Bize 15 kişi karşı 16'ncı kişiyi bulamıyoruz

Bize 15 kişi karşı 16

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur Allah'ın izniyle seçimi rahat kazanacaklarını söyledi. Kendilerine 15 kişinin karşı olduğunu belirten Sungur Bize 15 kişi karşı 16'ncı kişiyi bulamıyoruz” dedi.

BİZ SEÇİMİ RAHAT KAZANIRIZ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur seçim çalışmalarının ilçede hız kazandığını söyledi. Sungur kendilerine ilçede 15 kişinin karşı olduğunu 16’ncı kişiyi bulamadıklarını belirterek aslında bu kişilerin herkese karşı olduklarını bildirdi. Her dönem bu kişilerin dedikodu üretmekten başka işlerinin olmadığını söyledi. Sungur “Allahın izniyle bu seçimi rahat kazanırız. Hemşerilerimiz kimin çalıştığını kimin çalışmadığını görüyor. İlçemizin 10 yıl önceki halini herkes biliyor. 5 yıl gibi kısa sürede yaptıklarımız ortada” dedi.

 

15 KİŞİ KARŞI 16’NCI KİŞİ YOK

Ahmet Sungur siyasetin Kırıkkale’de nasıl Zafer caddesi ile Cumhuriyet caddesi ve çevresinde yoğunlaşıyorsa Yahşihan’da da sadece cami ve çevresinde yoğunlaştığını belirterek siyaseti burada sadece belli kişilerin konuştuğunu onlarında sayısının bir elin parmaklarının sayısı kadar olduğunu söyledi. Bunların içinden bazı kişilerin kendilerine karşı olduklarını belirten Sungur aslında bu kişilerin herkese karşı olduğunu söyledi. Bu tip insanların sayısının da ancak 15 olduğunu belirten Sungur “Bize 15 kişi karşı 16’ncı kişiyi bulamıyoruz” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız